Syksy on jo pitkällä, mutta ilmat on edelleen olleet niin lämpöiset, ettei oo pahemmin talvi-kamppeille ollut käyttöä.. no, eiköhän senkin aika vielä tule.. Tämmöiset 'villaleggingsit' neuloin tytölle. En jaksanut niitä nyt tytölle kuvaamista varten pukea, mutta ovat melko myötäilevät. Ajattelin, että sukkiksien tai leggareiden päälle on kiva vetäistä ulkopuvun alle lämmittämään. Ohje on tän syksyn Suuri Käsityölehdestä (mikähän se numero nyt olikaan..) Muutin tosin ohjetta niin, että tein lahkeisiin resorit, ohjeessa oli samanlainen nirkkoreuna tehty lahkeisiin kun mitä vyötäröllä on. Lanka on ihanaa Nallen kukkaketoa, tää on niin nätti väri.. :)

 

Syksytakin kaveriksi hurautin tytölle takin vuori-fleecestä kruunu-mallisen pipon. Koristeeksi vähän bling blingiä ;) (Kruunu näyttää olevan ihan vinossa.. itse asiassa se kyllä oikeesti onkin vähän vinossa muttei nyt ihan noin paljon kuitenkaan.. :P)

 

Ja vielä pika-askartelu.. muumi-fanille kuvakirja valokuvakansiosta ja muumi-kiiltokuvista:

 

Käsityörintamalla on ompeluiden suhteen hiljaista.. motivaatio on vähän kadoksissa, parikin työtä on viimeistelemättä ja uusia kaavoja odottaisi.. no, teen kun jaksan :)

Puikot on sen sijaan kilisseet ahkerasti, mutta oon jo tehnyt tonttujen töitä, joten jätän kuvat julkaisematta tältä erää.. ;)