Vihdoinkin sain päätettyä, millä täytän lasten sänkypeitot. Päätin että koska pojan peitto on valmiin aikuisenpeiton kokoinen, laitan meidän ohuimman vieraspeiton sen sisälle. Siihenhän on helppo sitten laittaa lakana päälle jos tarvitsee muuhun käyttöön. Ja pesukoneeseenkin mahtuu hyvin.

Poika toivoi itse punaista peittoa. Siitä tulikin idea käyttää peiton toiseksi puoleksi pojan Salama -lakana. Lakana ei ole vielä käytössä ollutkaan, kun pojalla on vielä lastenpeitto käytössä. Mutta tyynyliina on pesuissa nopeasti haalistunut, joten tässä käytössä kuva pysyy pitkään kivana :) Toiselle puolelle sitten kasasin kaikkea mahdollista mitä kaapista löytyi. Hauskaa on, että sain siihen sovitettua kangasta pojan elämän varsilta:

-meidän ekasta yhteisestä kodista melkein 10 vuoden takaa, ja jotka oli tyynyinä pojan ekassa huoneessa: punainen sametti

-vauva-ajan verhoisa: värikkäät eläimet

-ja sitä seuraavista verhoista: merirosvot

Tämmöinen siitä tuli. Vika kuva pojan huoneesta: kuten näkyy, värit ovat pojan mieleen, mikä on tosi kiva! Itse on valinnut verhot ja automattokin passaa hyvin lastenhuoneen lattialle kirkkaine väreineen :)