Sain ihanaiselta tutulta hänen tytöilleen pieneksi jääneitä muumi-paitoja muutaman. Pari t-paitaa olivat vielä meiän typylle sen verran reiluja, että muokkasin niitä hieman sopivimmaksi. Molemmat tein samalla tavalla, toinen kerkesi jo likaantumaan ja koristaa nyt pyykkikoppaa.. ;) Mutta tässä toinen:

Lähtökohtana siis t-paita, josta leikkasin hihat ja kaula-aukon pois ja ompelin tilalle resorit. Kainaoihin tein rypytykset kuromaan rintakehän kohtaa hieman kapeammaksi. Tämä on ehkä niinkun liivitunika.. mekko se ei ole, kun ei ihan niin pitkä ole, mutta mukava lisuke pitkähihaisen t-paidan ja vaikka kollarihousujen kaveriksi. Ja mikä tärkeintä.. siinä on se muumi-kuva.. ;)

 

 

 

Tämmöistä lankaa löytyi just tämän verran kaapin perukoilta ja neuloin siitä itselle putkihuivin ja pipon. Pipon neuloin yhtenä kappaleena, ompelin KT-sauman ja rypytin yläosan. Nyt kun kuvaa katselen, niin kyllä siihen tarttis vissiin tupsu vielä tehdä.. valkoista lankaa löytyis vielä samaa sorttia, se tietty sopis.. täytyypi miettiä :)