Syksy alkaa viilentää ilmoja ja pipoillekin on jo ollut käyttöä ainakin aamupäivästä. Tein molemmille lapsille velour-pipot trikoo-vuorella. Koristeeksi laitoin H&M-n kangas-merkit. Näitä pitäisikin käydä ostamassa, toivottavasti niitä vielä saa.. ovat nimittäin edullisia ja näitä muoti-kuvia joita ainakin poika jo osaa vaatteisiinsa toivoa. Pojan pipo ei ole ollenkaan lähi-kuvakelpoinen (:P) Tytön piposta tuli parempi. Pojan pipon leikkasin omasta päästä, tytön pipossa käytin alaosan eli korvien alueen mallina viime talvisten velour-pipojen itse piirtämään mallia, johon yhdistin laki-osan vanhasta ottobre-kaavasta.

Poika toivoi itse vihreää pipoa ja siihen halusi sitten tämän hämppis-merkin. Itse en olis ihan tuota väriyhdistelmää ehkä valinnut.. ;)

 

Sitten olohaalari.. tätä kaavaa olen katsellut siitä saakka kun lehti tuli, ottobre 6/2010. Piti vain odottaa, että tyttö kasvaa 86 senttisiin vaatteisiin, se kun on pienin koko kaavassa. Suuri taisi olla 116 cm. Tämä kokeiluversio on tehty todella sekalaisista velourin jämistä, lahkeet on pojan vanhat housut, hihat tytön vanhat housun puntit!! :D Todellista uusiokäyttöä! Malli on aika kapoinen, mutta mielestäni kuitenkin kiva. Tytöllä on vielä tosi paksu univaippa päällä, joten sekin vie tilaa. Ens kerralla kun tällä kaavalla teen, varmasti ainakin jonkun unihaalarin talveksi, jätän kuitenkin tuon vyötärökappaleen pois. Se on mun mielestä ihan turha ja tekee vaan vyötärön kohdan ryppyisen näköiseksi. Tästä tuli tämmöinen sade-teemainen haalari :) Takana on sateenvarjo pisaroita, edessä myös pari pisaraa.