Just rupesin miettimään, että onpas mulla kesäiset työt työn alla.. Pojalle tein talvesta jääneistä fleece-paloista tämmöisen pusakan. Paloja jäi vielä sen verran, että voipi olla että neitikin saa oman fleece-takin viileisiin kesäpäiviin, jos vaan löydän jonkun kivan kaavan.. Tämä pojan pusakan kaava on Ottobressa jokunen aika sitten ollut teddy-takin kaava (kaivan taas numeron jos joku kiinnostuu ;) Muokkasin kaavaa niin, että tein vain puolikkaan vetoketjun eteen (ohjeessa oli täyspitkä) ja tein yhden taskun kahden sijasta.

 

Sitten viimeistelin villatakin tytölle. Tein tämän osat jo viime syksynä, mutta niistä tuli niin isot, että pistin syrjään kun motivaatio lopahti. No, nyt se takki on vihdoin sopiva ensi syksyksi! :D Langat on n. nalle-langan paksuisin sekalaisia lankakorin pohjalta. Tätsy tunnistanee väreistä useimmat.. ;) Malli on Dropsin sivuilta. Kauluksen ja nappi-systeemin tein omasta päästä, tykkään tehdä tuommoiset keskitetyt napit tavallisen nappilistan sijaan :)

Seuraavaksi onkin työn alla tilkkutöitä.. Sekä pojalle että tytölle aion tehdä uudet sängynpeitteet. Myös nukkevauva kaipaa liinavaatteita uuteen sänkyynsä..