Mulla on tässä nyt jälleen kerran aika monta juttua kesken.. muutama neule-työ, takki joka on vetskaria vaille valmis.. ja tuntuu että uuttakin pitää aloittaa koko ajan.. ehkä ne on ne pimenevät illat.. Mutta onneksi kaikki valo ja väri ei ole vielä kadonnut:

Ja sitten loppukevennys.. mulla on muutama oma kaava-idea muhinut päässä ja oon niitä vähän toteutellutkin, lapsiin liittyviä ylläri ylläri.. tässä yksi, joka ei mennyt ihan niin kuin olin suunnitellut..

On semmoinen ihana lastenlaulu kun Hanna Pakarisen esittämä 'Mörkö Mainio'. Halusin tehdä hauska hernepussin ja ajattelin että siihenhän mörkö-hahmo sopisi hyvin. Suunnittelin mörölle koristeitakin tai jotain kuviota koristeeksi mahaan, mutten vielä keksinyt että mikä olisi hyvä, joten annoin sen lapsille leikkiin ihan tällaisenaan.. ja kieltämättä, kyllä se minunkin mielestäni muistuttaa erehdyttävästi.. juu.. kakkaa.. :D No, mikäs lapsiin paremmin uppoaisi kuin kakka-vitsit, jopa meiän vajaa 2-vee ymmärtää hyvin tän sorttista huumoria.. :D Että tämmöistä tällä kertaa..