Joulu tuli, oli oikein ihana ja meni :) Joulupaketteihin neuloin veljelle sukat, isälle kämmekkäät, äidille lapaset. Veljen kihlattu sai mukin aluset. Kummityttö sai fleecepipon, saman tyyppisen kuin aiemmin täällä, neliö-mallisen, violetti-harmaan.

Sitten oli taas aika puuhastella jotain omaankin talouteen..

Poika toivoi 'säärisuojia' ja sai ne. Niitähän voi käyttää vaikka luistimien kanssa, joka on muuten uusi taito meillä.. 4,5 -vuotias on käynyt luistimilla alle 10 kertaa ja nyt jo pelaa lätkää kuin vanha tekijä ja luistelee menemään tosi hienosti :) Lisäksi ne voi yöksi sujauttaa jalkaan, touhu-jaakon jalkoja kun ajoittain särkee öisin, ei onneksi usein kuitenkaan. Tai sitten vois ne olla hyvät ranteenlämmittimet äitillekin.. :)

Itse sain tutti-frutti-sukat :D Iski-väri-himo! Kokeilin näihin vähän erityyppistä kärkikavennusta kun yleensä oon tehnyt. Hyvät tuli. Näille tuli kaveriksi pipokin samoista väreistä, mutta se on vielä päättelemättä. Lisäksi aion neuloa värikkään baktuksen itselleni. Ostin näitä värikkäitä seiskaveikkoja ennen joulua tarjouksesta. (Ja varret on kyl saman mittaiset, vaikkei kuvassa siltä näytäkään.. ;D)

Pipo-fleeseistä tein tytölle pari mekkoa, jotka on olleet mielessä pitkään. Kaavat tein parista mekosta, jotka tytöllä on ennestään. Fleeseistä on tarkoitus tehdä vielä pojalle pala-fleecetakki, kaavat on piirrettynä, katsotaan koska homma siitä etenee..