Pojalle oli siis tarpeen saada pipoja, kovasti kun ulkoilee ja vaatteet kastuu ja kestää kuivua. Mulla ei oikein ollut sopivia fleecejä, tosi pieniä jämäpaloja vaan. Mutta ennen kun pääsen ostoksille, kokeilin piirtää kaavan ja tehdä kokeilu-version. Kaavaan otin mallia pojalle ostetusta 'korvallisesta' talvipiposta, joka pysyy hyvin päässä. Hatun laki on ihan suora. Tän tyyppisiä paljon on näkynyt muissakin blogeissa, joissa oon vieraillut. Pojan toiveesta tein hatusta 'kunkku-dino-hatun', eli sarvellisen version. Poika itse näytti ja kertoi, millaiset sarvet pitää olla :D

Tästä tuli aika kiva!! Sentin, pari lisään ympärysmittaan seuraavaan versioon.

Päällä siis polarfleece ja vuorena puuvillavelouri. Hatun kokoisia fleecepaloja oli tasan kaks, tää vihreä ja punainen mikki-fleece, josta typy sai sitten oman pipan, kun pitihän kaavaa sitten kokeilla pienentää tytön päähän sopivaksi.. :) Pipossa applikaatio: fleecestä kuva, alla valkonen sydän teddyä.

Tästä tytön piposta tein kääntöpipon ja siitä tuli kiva!! Veikkaan, että poika saa seuraavaks kanssa kakspuoleisen.. applikaatiot on jo mielessä.. ;)