Nyt tulee hyvin sekalainen setti :) Alkuun pari vaippaa.. olisikohan nämä meiän perheen viimeiset tsi-kestot? Voi hyvin olla, nimittäin tässä meni viimeiset PUL:it ja neitikin uhkaavasti lähentelee kahta ikävuotta.. kuivaksi oppimisesta ei tosin ole mitään viitteitä toistaiseksi ollut nähtävissä.. Nämäkin siis jämä-paloista ommeltuja, PUL-taskuvaippa koko L kertaa kaksi.

 

Rupesin miettimään, että en ole tainnut tätä villatakkia blogiin laitella.. Tein tämän tässä loppukesästä. Malli on aivan lemppari, tuo raglan-hihainen, jossa ensin neulotaan helma yhtenä kappaleena, sitten hihat ja lopuksi yhdistetään nämä kaarrokkeella. Lankana on merinoa ja jotain toista ohutta, kerien jämiä nämäkin :)

Kesän aikana on muuten tullut ihan kivasti käytettyä kaikkea sekalaista materiaalia, mitä kaappeihin kertyy.. ja vielä on paljon jäljellä.. joten hommat jatkuu :)

Juu.. en ole prässännyt takkia ja siksi reunat vetää vähän rullalle.. ja nappilista on kyllä alas asti, vaikka sekin on tuhannen mykkyrällä kuvassa ;) Ohje on muuten SKK -lehdestä (kaivan numeron jos joku kiinnostuu tarkemmin) ja oli joku tyyliin 'tämän lapsi ottaisi jos saisi valita'.

Ja vielä takaa..

 

Ja lopuksi vielä matoja.. nimittäin Kalikå-matoja. Nämä on viime keväiseltä Tukholman reissulta tuotuja ja ovat kovassa leikki-käytössä olleet! Taipuvat moneen leikkiin ja useaan rooliin, vaikka yleensä esittävätkin meiän 4-henkistä perhettä :D  Usein pääsevät unikavereiksikin, kun ovat niin nyrkkiin sopivia :)  Näitä voisi hyvin tehdä itsekin..