Kolmet collegehousut lapsille ovat kulkeutuneet ompelupöydän kulmalle korjausta odottamaan. Nyt kerkesin tarttua resori-pussiin ja tehdä housut taas käyttöön sopiviksi :)

Housut nro 1: Itse asiassa kahdet tytölle jo liian pieneksi käyneet housut. Toisissa oli kuitenkin reilu vyötärö, joten yhdistin toisesta yläosan, toisista lahkeet:

Housut nro 2: Liian löysä vyötärö-resori ja suorat lahkeet, jotka on mielestäni tosi epäkäytännölliset. Jos ne ei oo justiinsa sopivat, on ne aina kantapäiden alla ja tekee menosta lipsuvaa. Kun ne on sopivat, on ne jo melkein liian lyhyet.. joten resorit lahkeisiin:

Housut nro: 3: Nämä on pojalle kirpparilta ostetut housut, joissa ongelmana justiinsa nuo suorat lahkeensuut. Joten nekin sai resorit:

Näin saatiin housuille paljon lisää käyttöikää! :)

Ylipäänsä tykkään siitä, että vaatteet ovat edullisia (noh, se nyt on jo ihan käytännönkin sanelema pakko hoitovapaalaiselle..), lisäksi suosin kierrätystä. Ykkös-housuista yläosa on käytettynä saatu. Kakkos-housut on ale-rekistä ja viimeiset siis kirpparilta.

Jokunen päivä sitten oli ollut muistaakseni Hesarissa juttua siitä, miten kierrätetyt vaatteet ovat itse asiassa 'terveellisiäkin'! Oikeastaan tämän tiesinkin, koska katsoin jokunen aika sitten dokumentin siitä, miten paljon uusista vaatteista irtoaa ties mitä myrkyllisiä väri- ja säilöntäaineita, ja onhan siitä ennenkin silloin tällöin uutisoitu. Aina kun uutta ostan, pesen sen ennen käyttöä, ihan omatkin vaatteet just tästä syystä. Mutta siis kirpparilta ja muualta saadut jo käytössä olleet vaatteet on pesty jo niin monta kertaa, että nämä aineet on poistuneet tuotteesta. Siis terveellistä ja ekologista. Sitä kannattaa suosia :)