Nettipimennossa eleltiin tässä hetkinen ja sinä aikana kerkesi taas hyvin vähän käsitöitäkin väkerrellä..

..ja jälleen kerran olen ajanut itseni ansaan.. nimittäin keskeneräisten käsitöiden keskelle.. :/

Tällä hetkellä on:

-kaavat piirrettynä syksytakkiin ja pojan lappuhaalareihin.

-kankaat leikattuna olohuoneen pientä piristystä varten: pari tyynyt päällistä ja verho peittämään akvaarion rumaa alustaa.

-viimeistelemättä neuletoppi ja virkattu kolmio-kaulahuivi

-Maisa-lelu, jonka eräänä iltana silmät ristissä 'viimeistelin' ja tajusin unohtaneeni viikset, joita ilman Maisa ei ole mitään..

-puikoilla ihanasta 7-veljestä neliraita-langasta säärystimien ensimmäinen pari, sekä puuvillainen slipoveri pojalle (ekassa versiossa tein tyhmän virheen ja toinen on pakko tehdä ihan vaan siitä syystä, että sen saa korjatuksi ;)

-Ajatuksen tasolla: lisää lorukortteja lorupussiin.

Niin.. ja materiaalit hankittuna kahteen pieneen tauluun, jotka aion maalata, kunhan saan inspiroivan idean. (Ja milloinkohan oon maalannut viimeksi?? Ehkä 13-vuotiaana?? Kaikkea pitää kokeilla..)

Ja mitä tästä päättelemme? Mä ihan ehdottomasti tarvitsisin pariin otteeseen muutaman keskeytymättömän tunnin, jotta mä saisin tota keskeneräisten vuorta pienemmäksi :D Elämä vaan on aika lyhytjännitteistä ja vähäisellä vapaa-ajalla höystettyä nykyisin.. no, eiköhän noi syksyillat tosta pimene, niin malttaa istua sohvan nurkassa näpertämässä.

Niin.. ja ennen kuin huomaakaan, alkaa joulu jo tehdä tuloaan ja on joulukäsitöiden aika.. hehe..