Tämän ihanan palan Karkulaiset -kangasta löysin kirpparilta jokunen aika sitten hintaan 0,40 euroa!!! Näin heti silmissäni, että tästä tulee tytölle mekko.. ja niinhän siitä tuli, allekirjoittaneen 30-kymppisiä juhli neito-kulta tässä mekkosessa :)

 


Mekko on hieman iso vielä miehustasta, koska koko on 92 ja tyttö on oikeasti vasta n. 80 cm pitkä. Mutta käyttöikää riittääkin sitten pidempään. Oikeastaan malli onkin enemmän tunika, kuin mekko-pituinen. Malli on Ottobren vanhasta (taisi olla vuodelta 2002) lehdestä joka tarttui silmään myöskin kirpparilta. Tällä kaavalla teen varmasti myöhemminkin, jos liivimekon tarvetta on. Kaava on tosi helppo ja kiva. Päälläkin on niin mukavan näköinen kun on riittävän leveä helma.

Muutoin malli on aikas lailla suora, mutta kainaloissa on pienet rypytykset, jotka vähän keräävät helman leveyttä kasaan. Tässä vielä 'levällään':

Kiitos kaikille juhlijoille ja muistajille! Teidän ansiota on näissäkin kuvissa jo hieman näkyvä parempi kuvanlaatu, joka toivottavasti vielä paranee, kunhan opin kunnolla käyttämään tuota älyttömän hienoa NIKON JÄRJESTELMÄDIGIKAMERAA (!!!) jonka sain!! :D :D :D Ihan mahtavaa!