Tänään oli vaihteeksi semmoinen päivä, että sormet syyhysi ja ideoita lenteli! Hymy

Aloitin kaivelemalla ompelutarvike-kaappia. Kaivelin sieltä kankaita ja mietin, mitä niistä voisi puuhata. Jo pitkään on kaapissa pyörinyt suhteellisen suuria paloja ihania suurikuvioisia ja värikkäitä printti-kankaita.. Marimekkoa, Finlaysonia jne. En ole vaan keksinyt, että mihin niitä käyttäisin. Yksi on hetken palvellut pöytäliinana, yksi on jämää  verhokankaasta jne. Levitin ne sängylle ja nepäs näytti aika kivalta yhdessä. Taidan kuin taidankin hiljalleen aloitella niistä uutta sänkypeittoa kokoamaan. Suunnitelmana olisi tehdä suurista ruuduista tilkkutäkki. Vanha sängynpeitto saa toimia pohjana, onpahan sitten käännettävää mallia se peitto, kunhan joskus valmistuu.

Kierrätys ja tuunailuhan ne on mulle mieluisia juttuja. Tietysti aina välillä käyn ostamassa uusia materiaaleja, mutta paljon käytän saatuja tai jo kertaalleen käytettyjä, esim. vanhoja vaatteita. Niitä sitten yhdistelen uusiin materiaaleihin ja toisin päin.

Tämä ihanan pirteä fleece on pyörinyt pienenä palana kaapissa jo pitkään. Aina välillä oon sitä pyöritellyt miettien, että mitähän tästä tekisi.. no, teinpäs sitten pojalle tarrakiinnitteisen kolmiohuivin kaulaa lämmittämään:

Toinen projekti oli jo syksyllä kaverilta saatu hauska Marimekon pusero, jossa oli kiva koira-aihe. (Kiitos vaan Anskulle ;) )Siitä surautin pojalle puseron. Näitä 'uusio-puseroita' on tosi hauska ja nopea tehdä! Vinkki, vinkki.. kannattaa hyödyntää puseron helman ja hihojen jo valmiina olevat huolittelut uuteenkin puseroon, säästää paljon vaivaa!